Híreink

Hurrá! Megszületett, megérkezett, hahó!

Jó pár hosszú hónap “hon(lap)talanság” után végre elindíthatjuk új külsővel, tartalommal és hangulattal iskolánk honlapját!

Köszönjük szépen mindenkinek a türelmet, reméljük azért velünk együtt mások is úgy gondolják majd, hogy érdemes volt ennyit várni rá…

Napjainkban az iskolai honlapok egyfajta átalkuláson esnek át, keresik szerepüket, feladatukat, megjelenési stílusukat. Némileg ugyanis megcsappant információ forrás funkciójuk a Facebook, az Instagram oldalak használatával, az e-KRÉTA rendszer pedig a szülők felé irányuló kommunikációnak szinte minden részterületére alkalmas.

Mi itt a Kézdiben úgy gondoljuk, hogy a honlapunk – természetesen a törvényileg előírt dokumentumok és információk közlése mellett – legyen alkalmas arra, hogy az oldalait böngésző érdeklődő megérezhesse azt a csodát, amit mi szerényen csak “KÉZDIS ETHOSZ”-ként szoktunk megnevezni. 

Honlapunkon ezért igyekszünk családias, gyermekközpontú paradicsomi világunkat megmutatni, érzékeltetni. Úgy hisszük, ez a fő feladata új honlapunknak.

Reméljük, az iskolánkra kíváncsi érdeklődők így kedvet kapnak ahhoz, hogy ellátogassanak hozzánk személyesen is. 

Mindenkit szerettel várunk, honlapunk pedig ekként legyen kapuja egy nagyszerű találkozás lehetőségének!

(I think this is the beginning of a beautiful friendship…) 🙂

 

Leave a comment