Híreink

Utolsó tanítási hét!

Kedves Szülők!

Ahhoz képest, hogy pénteken az osztályozó értekezlettel újabb lezárása megtörtént ennek a rendkívüli tanévnek, meglehetősen sok még a dolgunk, ezért kérem, figyelmesen olvassák el a szokásos hét eleji információkat tartalmazó levelemet.

A héten az eddigi rendben zajlanak a tanév utolsó napjai. Továbbra sem kötelező iskolába jönni, hisz érvényben lesz végig a digitális oktatási rend. Azokat a gyerekeket, akiket szüleik elengednek, vagy munkájuk miatt igénylik is a felügyeletet, nagy örömmel várjuk egész héten, fesztivál hangulatú, vidám, tartalmas napok várnak ránk.

A múlt héthez hasonlóan, ebéd után haza lehet menni, akik pedig igénylik, 16 óráig maradhatnak az iskolában.

A félreértések elkerülése és a logisztika sikeressége érdekében, kérjük, előre jelezzék, ha gyermekük étkezési igénye eltér az eredetitől!

Múlt héten letisztázódott a tanév vége utáni két hétre is a napközis gyermekfelügyelet igénylők névsora, ezúton is köszönjük az együttműködést osztályfőnökeinkkel.

Megjelent a nyári Erzsébet táborok pályázati kiírása, erről egy külön levélben tájékoztatjuk még a mai nap folyamán a szülőket az osztály Messenger csoportokban.

Végleg eldőlt, hogy a tanévzáró és ballagási ünnepségünket eredeti formájában nem engedélyezik, ezért augusztus utolsó hétvégéjén, valószínűleg 30-án, vasárnap délelőtt 10 órakor tartjuk meg a szokásos ünnepélyes keretek között. Ekkor osztjuk ki a tanév végi jutalmakat, díjakat, elismeréseket, és ekkor búcsúztatjuk el csodálatos nyolcadikosainkat is. A végleges időpontról természetesen a nyár folyamán, kellő időben értesíteni fogunk mindenkit.

A hét folyamán, kérjük, hozzák vissza a tankönyveiket a gyerekek, amennyiben mód van rá, azok is, akik otthon töltik az utolsó napokat! Köszönjük előre is!

A bizonyítványokat csak augusztusban, az előbb említett tanévzáró ünnepségen adjuk majd kézbe, hogy aláírhassák a szülők, de a Kréta rendszerben látható, olvasható lesz a gyerekek tanév végi eredménye e hét péntekétől.

Mától elindulnak iskolánk tetőfelújításának a munkálatai, a héten az épület egy részének felállványozása történik meg.

A helyszínt le fogjuk zárni, körbe kerítjük jól láthatóan, és természetesen ügyelve a biztonsági előírásokra, de kérjük, otthon is hívják fel gyermekük figyelmét a balesetveszélyre, és persze a szülők is fokozott óvatossággal közlekedjenek, mozogjanak udvarunkon, és az épület közelében! Köszönjük!

Balatoni táborra még a mai nap folyamán lehet jelentkezni, ha eddig még nem történt meg. A napokban erről is további tájékoztatást küldünk majd az érintetteknek.

Kedves Szülők!

A mögöttünk hagyott három hónap abnormalitása egyre inkább a múlt ködébe veszik, a nyár ezerrel beindult, és ez így van jól.

A fentiekből is kiderült, hogy mi sem unatkozunk itt a Kézdiben, igyekszünk a lehető legjobban érezni magunkat. Szeretnénk vidámak lenni, sokat mosolyogni, örülni egymás társaságának.

A rend végre visszaállni látszik. 

Szép hetet mindenkinek!

Baráti üdvözlettel,

Orosz Attila

Leave a comment